Anmeldelse af Prinses Juliana

Fredag, 24. juni 2011 14:31

Anmeldelse af Prinses Juliana

Tirsdag d. 21 juni stod på festens dag. Størstedelen af mandelogens medlemmer havde haft en veloverstået eksamen med efterfølgende lang sommerferie. Dette skulle fejres med stor maner, og valget for denne fejring blev på gourmet skibet Prinses Juliana beliggende i Aalborg havn.

I anledningen af bådens 80 års jubilæum koster alle retter på deres brasserie kort 80,- kr. i hele juni måned (forretter normalt ca. 100,-kr, hovedretter normalt ca. 200,- kr. og desserter normalt ca. 100,- kr.). Så dette var en kærkommen lejlighed til at få gourmet mad til studentervenlige priser.

Læs mere: Anmeldelse af Prinses Juliana

Poker og Whisky smagning

Søndag, 01. maj 2011 16:29

Poker og Whiskey smagning

Mandelogen mødtes denne aften til en god gang poker samt whiskysmagning. På forhånd var der indkøbt 2 whiskys til formålet samt supplerende drikkevarer.

Pokerturneringen bestod af 2 borde af 4 personer tilfældigt fordelt. De 2 vindere ved hvert bord gik videre til et vinderbord og de to tabere ved hvert bord gik videre til taberbordet. Der var pengepræmier til vinderen ved hvert bord samt 2. pladsen ved vinderbordet.

Undervejs i arrangementet blev der smagt på noget whisky. Den første whisky der blev smagt var en "Aalborgmalten" til 399 kr,-. Whiskyen er brygget i Islay i Skotland og har fået produceret en custom edikette til netop Aalborg.

Læs mere: Poker og Whisky smagning

Langtidsbagt Lammekølle

Søndag, 24. april 2011 20:39

Langtidsbagt Lammekølle

I anledningen af påske har vi afholdt den traditionelle påskefrokost i mandelogen. Vi vil gerne bringe en lille artikel om hvordan sådan et arrangement kan skrues sammen. Artiklen vil indeholde lidt info omkring hvad menuen består af samt hvordan den tilberedes.

Påskefrokosten er et heldags arrangement som både består af frokost plus aftensmad. Frokosten består af et traditionelt påskebord med alt hvad dertil hører.

Aftensmaden består traditionen tro af langtidsbagt lammekølle lavet efter mandelogens egen opskrift.

Læs mere: Langtidsbagt Lammekølle

Side 7 ud af 8

«FørsteForrige12345678NæsteSidste»

Følg os på facebook

Søg på Mandelogen

Følg os her